Προγνωστικά στοίχημα Super League

στοίχημα

Στοιχηματική ανάλυση για τα πλέι οφ στην Σούπερ Λιγκ ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Προϊστορία: 17-8-33
Πέρυσι: ΠΑΟΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 3-1

ΠΑΟΚ: Αποφασισμένος σε ακόμη έναν αγώνα ο ΠΑΟΚ, πήρε αυτό που ήθελε στο ΟΑΚΑ και ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στην ΑΕΚ (0-0). Αν και έμεινε πάλι με παίκτη λιγότερο στο πρώτο ημίχρονο, η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε στο 50′ και έτσι είχε την ευκαιρία να παλέψει μέχρι τέλους και να πάρει τον πόντο, που τον εξυπηρετούσε. Έτσι, έμεινε πρώτος στην βαθμολογία και με έναν πόντο σήμερα απέναντι στον Παναθηναϊκό θα «κλειδώσει» και μαθηματικά η θέση για τα προκριματικά του Champions League, με τον κόσμο του ΠΑΟΚ να δίνει μετά από πολύ καιρό το παρών στις εξέδρες της Τούμπας. Έφυγαν για τις εθνικές τους ομάδες ο αμυντικός χαφ Κάτσε (21 συμ.) και ο εξτρέμ Μακ (28 συμ./7 γκολ), ενώ ποινή τιμωρίας εκτίει ο αμυντικός Τζαβέλλας (30 συμ./2 γκολ). Τραυματίες παραμένουν ο μπακ Κωνσταντινίδης (9 συμ.), ο εξτρέμ Μυστακίδης (18 συμ./4 γκολ) και ο μεσοεπιθετικός Ζάιρο (15 συμ./1 γκολ).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Με αρκετό άγχος στο τελευταίο παιχνίδι του Πέτριτς στο κοινό του Παναθηναϊκού, η ομάδα του Πέτριτς κέρδισε εν τέλει τον Πανιώνιο εντός έδρας με 1-0, χάρη σε τέρμα του Λέτο στο 78′. Ευκαιρίες είχαν και άλλες νωρίτερα οι «πράσινοι», όμως όσο περνούσε η ώρα, τόσο το άγχος μεγάλωνε. Τέλος καλό, όλα καλά για τον Παναθηναϊκό, που πλέον δίνει έναν πραγματικό τελικό στην Τούμπα, αφού το ματς με τον ΠΑΟΚ θα κρίνει αν θα πάρει την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Για να γίνει αυτό χρειάζεται βέβαια μονάχα τους τρεις βαθμούς της νίκης. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος φορ Μπεργκ (27 συμ./17 γκολ), που ούτως ή άλλως έπρεπε να ενσωματωθεί στην εθνική Σουηδίας, ενώ την ποινή του εκτίει και ο μέσος Βιγιαφάνιες (11 συμ./2 γκολ). Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός

Αρκετές απουσίες και για τις δύο ομάδες, όμως λόγω εικόνας από το ξεκίνημα των πλέι οφ και έδρας, το προβάδισμα πάει στον ΠΑΟΚ. Ο άσος πληρώνει 2,20 στις στοιχηματικές εταιρείες

 

Προϊστορία: 8-9-26
Πέρυσι: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΕΚ 1-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Δεν ήταν μακριά από ένα θετικό αποτέλεσμα στην Λεωφόρο ο Πανιώνιος, όμως μια αδράνεια στην άμυνα στο 78′, έφερε το μοιραίο γκολ από τον Παναθηναϊκό και την ήττα με 1-0. Ούτως ή άλλως, οι «κυανέρυθροι» γνωρίζουν την μοίρα τους, που είναι η τέταρτη θέση στα πλέι οφ, όμως η χρονιά τους κρίνεται πέρα ως πέρα πετυχημένη, αφού έχουν βγει στην Ευρώπη. Οι απουσίες στοίχισαν όπως αποδείχθηκε στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη στα τελευταία παιχνίδια, που θα προσπαθήσει να ευχαριστήσει τον κόσμο της στο σημερινό ματς με την ΑΕΚ, στην οποία θα αγωνίζεται από το καλοκαίρι ο Μπακασέτας (30 συμ./11 γκολ). Ο ίδιος δεν υπολογίζεται λόγω τιμωρίας από την διοίκηση, ενώ τραυματίες παραμένουν οι φορ Καραμάνος (30 συμ./5 γκολ), Ανσαριφάρντ (30 συμ./9 γκολ).

ΑΕΚ: Η προσπάθεια έγινε από πλευράς ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ, όμως το ισόπαλο 0-0 την αφήνει εκτός διεκδίκησης της πρωτιάς. Η Ένωση είχε τις ευκαιρίες της στο ματς, με πιο σημαντικές αυτές του Αραβίδη στο δεύτερο ημίχρονο, όμως αυτή την φορά, ο παράγοντας τύχη, της γύρισε την πλάτη. Το χειροκρότημα ωστόσο από τον κόσμο της ομάδας ήταν μια καλή ανταμοιβή για τους «κιτρινόμαυρους», που κατέκτησαν το κύπελλο και θα αγωνίζονται του χρόνου στο Europa League, παρότι ήταν η πρώτη χρονιά με την επιστροφή τους στην μεγάλη κατηγορία. Τιμωρημένος παραμένει ο φορ Τζιμπούρ, ενώ την δική του ποινή θα εκτίσει ο επίσης φορ Πέκχαρντ (14 συμ./3 γκολ). Τραυματίας ο εξτρέμ Βάργκας (26 συμ./9 γκολ).

Προβλέψεις στοίχημα για το Πανιώνιος – ΑΕΚ

Με τα όσα έγιναν στο θέμα του Μπακασέτα, ο Πανιώνιος θέλει να κερδίσει σήμερα την ΑΕΚ και να δώσει χαρά στους φιλάθλους του. Ίσως χρωστά ένα καλό παιχνίδι τώρα στο τέλος. Με ρίσκο στον άσο και το 2.65

Leave a Reply