Προγνωστικά στοιχήματος Κόπα Αμέρικα

προτάσεις στοιχήματος και αναλύσεις στο πάμε στοίχημα για τους αγώνες του Κόπα Αμέρικα για τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 08/06/2016

Προϊστορία: 8-2-3

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Ιδανικό ξεκίνημα της Κολομβίας στον θεσμό, αφού κέρδισε τους διοργανωτές των ΗΠΑ με 2-0, στην πρεμιέρα του Κόπα Αμέρικα. Έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και σκόραρε με τον αμυντικό Ζαπάτα στο 8′, ενώ διπλασίασε τα τέρματα της λίγο πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημίχρονο, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζέιμς Ροντρίγκεζ. Έτσι, έγινε και το «αφεντικό» του ομίλου, αφού πολύ δύσκολα θα χάσει πλέον την πρόκριση και αν προσέξει λίγο παραπάνω θα κατακτήσει και την πρωτιά. Εξάλλου, συγκαταλέγεται σε ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, με τον προπονητή Πέκερμαν να έχει αρκετές λύσεις σχεδόν σε όλες τις γραμμές και ειδικά από το κέντρο και μπροστά.

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Ήταν λίγο πιο απειλητική σε σχέση με την αντίπαλο της την Κόστα Ρίκα, όμως δεν μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο γκολ, μένοντας στο ισόπαλο 0-0. Πολλές καθαρές ευκαιρίες δεν είχε στο ματς, όμως πάτησε περισσότερες φορές προς την αντίπαλη περιοχή και αν υπάρχει μια ομάδα που δικαιούταν τη νίκη ήταν αυτή του Όσκαρ Ντίαζ. Αρκετές μονομαχίες από τους ποδοσφαιριστές της Παραγουάης, που έχουν μπροστά τους πλέον δύο πιο δύσκολα παιχνίδια, αρχικά σήμερα απέναντι στην Κολομβία και μετά την τελευταία αγωνιστική των ομίλων κόντρα στις ΗΠΑ, όπου θα κρίνουν και τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα.

Προβλέψεις στοίχημα για το Κολομβία – Παραγουάη

Πάντα υπολογίσιμη δύναμη η Παραγουάη, αλλά Κολομβία δείχνει καλά και μπορεί να προσθέσει ακόμη τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Ο άσος τον πρώτο λόγο στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων.

ΗΠΑ – ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Προϊστορία: 13-5-12

ΗΠΑ: Με το… αριστερό μπήκαν στο Κόπα Αμέρικα, το οποίο και διοργανώνουν οι ΗΠΑ, χάνοντας από την αξιόλογη Κολομβία με 2-0. Το άγχος των ποδοσφαιριστών ήταν κάτι παραπάνω από φανερό. Αιφνιδιάστηκαν με το τέρμα που δέχθηκαν στο 8′, ενώ το ημίχρονο τους έφερε πίσω με δύο τέρματα διαφορά. Δεν έχει χρόνο να κοιτάξει πίσω η ομάδα του Κλίνσμαν, αφού χρειάζεται πάση θυσία τη νίκη σήμερα απέναντι στην Κόστα Ρίκα για να ανακτήσει τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. Το ρόστερ της, εξάλλου δεν αποτελεί αμελητέα ποσότητα, αρκεί να το αποδείξει και εντός αγωνιστικού χώρου.

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ: Με αμυντικό προσανατολισμό όπως συνηθίζει, δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να αποσπάσει το ισόπαλο 0-0 από την πιο επικίνδυνη Παραγουάη. Με τρεις στόπερ πίσω και κοντά οι γραμμές της, πήρε αυτό που ήθελε, όμως χρειάζεται και κάποια νίκη στον όμιλο για να έχει αυξημένες ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση. Σημαντικό το παιχνίδι σήμερα, αφού με νίκη απέναντι στους διοργανωτές των ΗΠΑ, κάνουν το πλέον αποφασιστικό βήμα. Μόνο που πρέπει να σκοράρει και κατ’ επέκταση οι πιο ποιοτικοί ποδοσφαιριστές του Ραμίρες, ο Μπράιαν Ρουίζ και ο Κάμπελ πρέπει να βρεθούν σε καλή βραδιά απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο.

Προγνωστικά πάμε στοίχημα για το ΗΠΑ – Κόστα Ρίκα

Με την πλάτη στον τοίχο πλέον οι ΗΠΑ, που πρέπει να βρουν τον τρόπο και να πάρουν το ματς με την σκληροτράχηλη Κόστα Ρίκα. Έστω και οριακά μπορούν να επιβεβαιώσουν τον άσο στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτων

Leave a Reply