Φερνάντο Αλόνσο: Πονούσα λίγο όταν βγήκα από το όχημα

2015 F1 Pre Season Test 2 - Day 2 Circuit de Catalunya, Barcelona, Spain. Friday 20 February 2015. Fernando Alonso, McLaren, in the garage. World Copyright: Alastair Staley/LAT Photographic. ref: Digital Image _79P3820

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Φερνάντο Αλόνσο σχετικά με τον τραυματισμό του στο εναρκτήριο Grand Prix της Φόρμουλα 1 στην Αυστραλία.

Ο Ισπανός αναβάτης γλίτωσε τα χειρότερα και περιγράφει τη στιγμή της σύγκρουσης που έκοψε την ανάσα.

«Πονούσα λίγο όταν βγήκα από το όχημα. Ήταν σαν να βγήκα από ένα τεράστιο πλυντήριο, αλλά η καθημερινότητά μου γυρίζει σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Μπορούσα αντιληφθώ τα πάντα. Είδα τον τοίχο, κατάλαβα ότι έτρεχα πολύ και σκέφτηκα: “Αυτή θα είναι μια δυνατή σύγκρουση, ελπίζω να μην χτυπήσω”. Όταν σταμάτησε το όχημα, δεν ήξερα που βρισκόμουν ακριβώς, είδα μια τρύπα και βγήκα».

«Όταν σου συμβαίνει ένα μεγάλο ατύχημα, το σέβεσαι ή απλώς σκέφτεσαι πως αυτή την φορά ίσως χτυπήσεις. Δεν πιστεύεις ποτέ όμως ότι θα τραυματιστείς σοβαρά.

Δείχνεις σεβασμό στην ταχύτητα και το άθλημα, αλλά την επόμενη φορά που θα μπεις στο μονοθέσιο, απολαμβάνεις ξανά την οδήγηση και νιώθεις πιο ζωντανός από ποτέ. Ναι, είναι μια ιδιαίτερη αίσθηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τα βλέμματα όλων στρέφονται πλέον στο επόμενο Grand Prix του Μπαχρέιν, όπου το ενδεχόμενο να κατακτήσει τη νίκη ο Λιούις Χάμιλτον προσφέρεται στο 1.90.

Leave a Reply